Най-новият хотел под тепетата Double Tree by Hilton Plovdiv center беше

...
Най-новият хотел под тепетата Double Tree by Hilton Plovdiv center беше
Коментари Харесай

Богдана Карадочева представи нова книга в Пловдив

Най-новият хотел под тепетата Double Tree by Hilton Plovdiv center  беше хазаин на премиерата в Пловдив на двойната биографична книга " Безнадежден случай " на Богдана Карадочева и Стефан Димитров.
Популярните реализатори раздадоха подписи в зала " Евмолпия " на хотела и бяха подготвили и специфична изненада за феновете си.
Ето какво написа журналистът Георги Тошев след събитието:
 
В един от най-горещите дни от годината в България, в гр. Пловдив за следващ път видях какво значи да си обичан, в случай че си надарен, заслужен и великодушен артист/ човек.
Прочетете още
Голямата зала на новия хотел в Пловдив Double Tree by Hilton Plovdiv center  (препоръчвам го, изчистен интериор, отличен сървис, отношение и доста апетитен ресторант- среща се до Възстановената Базилика!) се извърши с хора, някои от които бяха пристигнали 40 минути по-рано, с цел да са сигурни, че ще имат места.

Навън е 40 градуса! Повечето са пътували с градски превоз!

Те търпеливо изчакаха до началото на срещата с Богдана Карадочева и Стефан Димитров и пловдивската премиера на двойната биография “Безнадежден случай ”(Книгомания).

Толкова доста хора, изпълнили залата, неспокойствие, смях, въпроси, мемоари и изненади.
Не познавам доста актьори и музиканти, които да са по този начин близки със своята аудитория, учтиви и търпеливи в персоналните диалози, фотоси, подписи.

Благодаря на  Double Tree by Hilton Plovdiv center!

Голям урок са Богдана и Стефан: индивидът с класа е наличен, привлекателен със своята аудитория. Не се опасява от белезите на времето, майтапи се със себе си, знае кой и няма комплекси да застане очи с очи със своята аудитория.

Нов тираж на книгата “Безнадежден случай ” ви чака на огромния концерт на 7 август в Античния спектакъл - Богдана, Васил Найденов, братя Аргирови, Вариант Б, изненади с музиката на Стефан Димитров.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР